TÄVLING – VINN 2X KORTLEKAR FÖR PROFFS

Vi på Value Town kör en tävling inför KICKSTARTEN av vårt HOMEGAME nu på söndag 3 september. Vi vill fylla turneringen med så många härliga spelare som möjligt så var med och sprid ordet om turneringen till alla du känner. ? Annars kan du förstås också delta själv, vi blir alldeles överlyckliga över det också faktiskt. ?

?-Reglerna är ENKLA-?

  1. Var registrerad i vårt HOMEGAME innan klockan 19:00 när den startar.
  2. Alla som är registrerade är med i utlottningen av två stycken kortlekar från Pokerstars SOM INTE TILLVERKAS LÄNGRE! ?. Vi fick tag i ett parti och har bland de sista på marknaden som är oanvända.
  3. Lycka till i tävlingen och i vårt HOMEGAME. Må du plocka rankingpoängen, ha kul och sedan få hem pokalen ?

All information om vårt HOMEGAME finns här: https://valuetown.se/value-series-sasong-11-ar-nu-har-med-utokad-prispool/ Tillsammans med PAF har vi utökat prispoolen till 750 EURO! ?

Har du inte konto i dagsläget på PAF så registrerar du det här och samtidigt stöttar Value Town: bit.ly/PAFVALUETOWN (Fyller du även i vårt formulär som du hittar nedan så skickar vi även hem en kortlek/t-shirt till dig)

?Använd denna länk: https://bit.ly/3FOiLhW och skriv in dina leveransuppgifter samt vad du önskar så fixar vi det till dig så snart vi kan.

Här har du en instruktionsfilm så du vet hur du går med i vår turnering. OBS! Det är en gammal video så lösenordet i den stämmer inte eller turneringsinformationen men du går tillväga på precis samma sätt för att hitta den. Lösenordet är som sagt: value ? Här har du filmen: bit.ly/PAFFILM

?Ni hittar alla våra sociala medier samt kontaktuppgifter via denna länk: https://linktr.ee/valuetown

STÖDLINJEN 18+ Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Spelar du för mycket? RING STÖDLINJEN 020-81 91 00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Pokerpasset med VT.