NYTT SAMARBETE MED CAMPOBET.SE

Vi är enormt glada att kunna presentera spelsidan CAMPOBET som en av våra samarbetspartners framöver.

Detta samarbete bidrar till att Value Town kan växa på ett helt annat sätt och att ha en stor spelsida i ryggen som vi kan jobba med är något vi är fantastiska nöjda med.

Som många av er vet har vi den senaste tiden pysslat med framförallt poker men också med andelsspel och Fantasy Fotboll. Detta är ett sätt för oss att utvecklas och vi kommer bidra med fler spännande delar framöver!

Vår ambition är att kunna erbjuda spelidéer, bettingstreams och tävlingar med bettingfokus. Detta underlättas förstås med en samarbetspartner som Campobet.

Vi förstår att ni förstås är nyfikna på vad Campobet kan erbjuda:

  • SPORTBONUS PÅ 100 % upp till 2 000 kr
  • Mycket brett utbud av olika sporter
  • Högpresterande och pålitlig mjukvara
  • Flexibla bettingvarianter
  • Snabba betalningslösningar/uttag (TRUSTLY)
  • Kundservice 24/7
  • Förstås fulltäckande licens på den svenska marknaden

Skapa ett konto genom att klicka här: CAMPOBET och samtidigt stötta Value Town! JUST NU skickar vi även med en Pokerstarskortlek till dig som registrerar via vår länk (Gäller så långt lagret räcker). Klicka på FORMULÄRET HÄR och fyll i namn och adress för att få kortleken hemskickad till dig!

Har du några frågor kan ni alltid skriva till oss när vi streamar på www.twitch.tv/thevaluetown eller kontakta oss på vår mejl: info@valuetown.se eller övriga sociala medier.

STÖDLINJEN 18+ Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Spelar du för mycket? RING STÖDLINJEN 020-81 91 00

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv