Intervju med våra nya streamers – Välkomna!

Vi teasade ju häromveckan om att Value Town kommer förändras lite grann till det positiva och börja streama fler dagar i veckan! Detta kommer genomföras tillsammans med två nya spännande karaktärer som ni förmodligen hört ifrån tidigare också. Vi är supernöjda över att kunna presentera dessa två härliga grabbar!

Välkomna in till streamgänget Emil ”Megashira” Eklund och Robin ”Dr Rutger” Forsberg! Fantastiskt att vi kan presentera detta för alla och det ska bli en fröjd att följa er på skärmen. Här kommer intervjun med dem NEDAN. Läs och njut!

Välkommen in i streamingformationen! Klassiska frågan, hur känns det och vad är dina ambitioner här med att få streama hos Value Town?

Rutger: Min ambition är att ha kul, att försöka att göra mitt bästa för att göra Value Town en rolig plats att hänga på. Med det sagt, försöka att bidra med information om varför jag spelar si och så i vissa spots. Försöka att ge så mycket tips som möjligt.

Emil: Hejsan! Känslan är bra! Jag har alltid brunnit för att det ska finnas bra och lättillgängligt innehåll inom poker, och jag hoppas att kunna få vara med och bidra med en varm personlighet och förhoppningsvis även lite bra spel.

Kan du berätta lite om dig själv och din bakgrund inom poker för de som kanske inte känner dig så väl?

Rutger: Jag är en driven person, som alltid varit otroligt tävlingsinriktad, vare sig det gäller sport, spel med familjen och givetvis poker. Min bakgrund i poker började med att jag spelade med vänner i högstadiet/ gymnasiet. Vi körde lite på rasterna osv,  vi började utan att spela om pengar, men sen körde vi oftast turnering eller cash, men med typ 20/ 50 kr insats. Märkte snabbt att jag tyckte poker va otroligt roligt, samt att man alltid kunde hitta olika knep mot dom man spelade mot. Så det va egentligen där allt började, sen så fort jag blev 18 år så fanns suget att prova på onlinespel.

Gick snabbt bra, ska sägas att poker definitivt va lättare förr, men behövde inte sätta in några mer pengar. 2008 hade jag ett grymt pokerår, största turneringsvinsten 36 000 dollar, samt massa andra scores över 10k dollar. Spelade heltid under 5-6 år men jag kände att motivationen försvann och att jag behövde göra någonting annat. Så blev en hel del olika jobb mellan dessa år tills jag 2019 i december tänkte att jag skulle ge det en chans till. Otroligt bra resultat 2020- 2021 på dom nivåerna jag spelade på. Så glad att jag hittade tillbaka igen. 2022 började riktigt fint med en 150k + månad, men sedan dess har jag haft en större downswing. Men vi krigar på, och förhoppningsvis kommer jag med något fint resultat när jag börjar streama igen.

Emil:
Jag jobbar först och främst heltid inom ICA och har turneringspokern som en sidosysselsättning. I början efter en period av riktigt oansvarigt spelande så bestämde jag mig för att sätta in 1000kr och följa en strikt bankrullehantering för att dels först förtjäna att få spela på högre nivåer, samt att se hur långt jag skulle kunna ta det. Jag har 5 år senare ansvarsfullt kunnat spela turneringar upp till $215.

Vad är din största bedrift inom poker och har du något mål framöver du vill dela med dig av?

Rutger: Största bedriften får nog vara att vara att på 3 dagar gå + närmare 50 k dollar. Målen är att kunna leva på poker så länge som jag kan, samt att plugga lite mer och kunna bli ännu bättre.

Emil:
Det är inga enskilda vinster som jag anser är en bedrift, utan det faktum att jag haft tålamodet och disciplinen att spela inom min bankrulle är det jag är stoltast över i karriären.

Om vi puttar bort ödmjukheten en stund och ställer frågan, vad är det bästa med Value Town tycker du?

Rutger: Communityn, alla dessa människor som lägger ner så mycket tid och energi på Value Town. Både streamers och alla som tittar. Ödmjukheten och det genuina intresset för att hjälpa, och för att göra sitt bästa för att underhålla.

Emil:
Det bästa med Value Town är att det har blivit en hubb för poker och spelintresserade att samlas och diskutera, samt att tonläget inom communityt gör att det lockar fram de skönaste personerna inom denna sfär. Man känner sig alltid välkommen och hörd bland medlemmarna och följarna.

Vi avslutar med FEM snabba frågor!

Rutger:
Största cash? 36k Dollar
Bästa pokerminne? Måste vara tråkig och att säga helgen då jag lyckades vinna 50k dollar, alla bluffar, allting bara klaffade.
Om du fick spela poker i ett specifikt land, vart skulle det vara? Skulle nog säga någonstans i Karibien.
Största förebild i poker? Daniel Negreanu
Vem är vassast i Value Town, Kantarellen, MKR eller Råbään? Skulle säga Kantarellen i turneringspoker, Råbään i cashgame och MKR live. Bra gardering!

Emil:
Största cash? $15,000
Bästa pokerminne? Resan till Prag med min gode vän Andreas där vi deltog i Pokerstars Championship som det hette då när EPT hade paus. Vi spelade cash och lite billigare turneringar, där jag fick gå ganska långt i en €300 med ca 2000 spelare. Men det var inte pokern i sig som gör det till det bästa minnet utan helheten med själva resan och allt runtom.
Om du fick spela poker i ett specifikt land, vart skulle det vara? Inget specifikt, men det får gärna finnas fina stränder.
Största förebild i poker? Jason Koon, en ödmjuk person som behandlar pokern som en elitidrott.
Vem är vassast i Value Town, Kantarellen, MKR eller Råbään? Ni är alla vassa på olika saker. Jag skulle minst vilja möta Kantarellen i en heads up i någon stor turnering, mkr i en liveturnering (om jag inte har 95o som hålkort) och Råbään i ett cash game vare sig live eller online.


Tack för svaren boys och VARMT VÄLKOMNA!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv