Grattis ”Los Helles Hermanos” till vinsten i Value Towns FPL-liga

För ungefär 2,5 veckor sedan så gick den sista omgången av Premier League, det var spännande enda in i slutet. Tillslut tog Manchester City återigen ligatiteln före Liverpool. Nere i botten var det redan klart att Watford och Norwich skulle lämna, frågan var dock vilket lag av Leeds eller Burnley som skulle göra de andra sällskap ner i championship. Efter att Leeds såg till att vinna mot Brentford så stod det klart att Burnley vart det sista laget att åka ut.

Men nog om det, matcher och resultat i all ära. Det finns viktigare saker som FPL!!! Vi hade ett stort startfält på hela 129 personer i år. Det är sjukt kul att se ligan växa för varje ny säsong och jag hoppas vi kan bli ännu fler till säsongen 22/23. Måste även tacka alla som har hängt med oss på twitch under våra veckoprogram. Hoppas att det gett er lite hjälp på traven och att vissa frågor om byten, kaptensval osv har givit er något positivt ibland 🙂

Men nu till det viktiga, hur slutade egentligen FPL-ligan? Vem fick vinna det fina 1:a priset men framförallt äran att kunna utnämna sig som vinnare av Value Towns FPL-liga 2021/2022? Jo laget ”Los Helles Hermanos” som styrs av Alexander Hellgren. Han hade ledningen under många GWs och även en väldigt stor ledning ett tag. Detta avstånd krympte mer och mer då 2:an Alexander Silfwergård och 3:an Pontus Dargren jagade på ordentligt i de sista omgångarna! Men det räckte inte och Hellgren kunde till slut vinna hela ligan med 20 poängs marginal. Som vanligt har vi varit kontakt med vinnaren och han säger så här;

1. Stort Grattis till segern i Valuetowns liga, hur känns det?

Man tackar! Det känns väldigt bra, jag höll på att tappa mitt stora försprång i slutet

2. Beskriv lite kort om dig själv och hur länge har du spelat FPL?

29 år från Göteborg, för det mesta spelar jag poker och kollar på Premier League. Jag spelade min första fpl säsong 16/17 sen dess har det varit några ghost ship fram till covid säsongerna.

3. Varför valde du lagnamnet ”Los Helles Hermanos”?

Det kommer från los pollos hermanos i Breaking Bad.

4. Håller du på något lag och i så fall påverkar detta dina beslut i FPL?

Jag är en trogen Burnleysupporter, det enda som påverkade var väl att jag visste att Weghorst var överhypad haha.

5. Vad var det som avgjorde att just du vann och har du några bra/dåliga minnen från säsongen?

Jag tror främst att mina kaptensval var den största orsaken. Mina sämsta minnen måste vara när jag valde mellan Bruno och Ronaldo att byta in som kapten två veckor och lyckas välja fel båda gångerna. Mitt bästa är nog när Havertz plockade in en jäkla massa poäng i en av dubbel gws

6. Vilken spelare var den som ”frälste” dig mest under säsongen?

6. Det var ingen särskild. Min syndabock var helt klart Ramsdale, jag tog in honom efter drygt halva säsongen och vet inte om jag fick en enda hållen nolla av honom.

7. Vem var din största konkurrent bland de managers som slutade i toppen?

”Mår Skit” laget var ofta uppe i toppen såg jag

8. Jag vet att en mästare aldrig avslöjar sina bästa trix, men har du några tips du kan dela med dig av till nästa säsong?

Det skulle väl vara att inte vara fäst vid någon spelare.

9. Kommer du vara med och försvara titeln nästa år säsong?

Självklart

10. Avslutningsvis kör vi 5 snabba

Bästa nykomling (Fulham/Nottingham Forest/Bournemouth?)

Fulham

Graham Potter eller Steven Gerrard ?

Potter

Salah eller Son?

Salah

Etihad Stadium eller Emirates Stadium

Emirates

Vinnare av VM 2022?

Frankrike tyvärr…

Vi tackar Alexander för vinnarintervjunen och vi vill även rikta ett stort tack till alla som varit med och deltagit under säsongen. Det har som sagt varit många med oss på vår fantasystream på twitch vilket ger oss motivation till att fortsätta. Här nedan har ni en bild på hur ligan slutade och vilka priser som topp 10 vinner. (För er som placerat er topp 10 – Se till att kontakta oss på Value town för att claima era priser)

Priser:

Plats 1 = Valfri Premier League tröja + Value town kit

Plats 2 = Presentkort (400 kr) + Value town kit

Plats 3 = Presentkort (250kr) + Value town kit

Plats 4 = Presentkort (150 kr) + Value town kit

Plats 5 = Value town kit

Plats 6-10 = Valfri Value Town T-shirt 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv