Fantasy Champions League 21/22

Nu är det äntligen dags för ännu mer Fantasy Football. Vi har nämligen Champions League på ingång och förra året vet jag att det efterfrågades om en liga i just Champions League men då var det lite sent.

Men i år tänkte vi köra en liga och hoppas på bra uppslutning. Detta spel skiljer sig lite från FPL och Allsvenskan, det finns många roliga chips att använda och extremt bra spelare att välja mellan 🙂 Det är endast 3 dagar kvar till deadline från skrivande stund, så se till att skapa ett lag och gå med så fort ni kan! (Deadline: 14/9 – 18:45)

Hur går man med?

1. Klicka på länken och ifall du inte har ett konto på UEFA så kommer du få skapa ett : https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy/leagues/47OHJKTR09/00560061006C0075006500200054006F0077006E/Daniel.lang

2. Klicka på ”Create team” och klicka sedan Auto complete och sedan Next (Du kommer kunna byta laget fritt fram tills deadline)

3. Klicka på en spelare och välj en kapten (C) och sedan next (spelar ingen roll vem du väljer, du kan ändra fritt fram till deadline)

4. Skriv in ett lagnamn och har du inte konto klicka ”login in to save”. Här kan välja att antingen logga in med Facebook, Google, apple eller välja längst ner där det står ”Create your UEFA account”

5. Efter att ha gjort accountet så under tabben ”Fantasy Football” ska det finnas en ”Complete Squad” och sedan borde ni få frågan att gå med i ligan.

6. Nu ska du vara med i ligan och under tabben ”My team” går det att klicka på transfers och där kan man byta fritt fram tills deadline som är 14/9 – 18:45 (om du inte lyckats komma med i ligan så finns ligakoden här under)

Ligakod: 47OHJKTR09

Priser

Plats 1 = Value Town Keps + Value Town T-shirt och ett superpresentkort värt 250 kr.

Plats 2 = Value Town Keps + Value Town T-shirt

Plats 3 = Value Town Keps

Plats 4 = Value Town T-shirt

Plats 5 = Value Town T-shirt

Regler

  • Skulle det bli så att två/flera slutar på samma antal poäng så kommer det att ske lottning.
  • Ligan kommer vara öppen under obestämd tid. Men information kommer när deadline kommer att ske.
  • För att kunna claima sitt pris ska man följa oss på twitch eller vara med i facebookgrupp.
  • Ifall du placerar dig på prispallen så är det erat ansvar att kontakta oss för att claima priset.
  • I övrigt gäller även våra vanliga regler. Dessa hittar ni här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Pokerpasset med VT.