Decemberkarameller – många bäckar små

Året närmar sig sitt slut och som vanligt vill vi på Value Town göra detta på bästa sätt. Detta betyder att vi kommer göra följande under december:

Julkalender – Förra årets upplaga av Value Towns julkalender var en succé och vi har givetvis styrt upp en även i år. Detta innebär att vi varje dag släpper en ny kalendervideo på Youtube där man har chans att vinna fina priser varje dag. Information om denna julkalender kommer läggas ut på Facebook och Discord så man bör med fördel se till att vara medlem på någon utav dessa plattformar.

Välgörenhet – Precis som förra året kommer vi att ha en insamling till en välgörenhetsorganisation och den vi har valt i år är Suicide Zero. Detta är en ideell organisation som sedan 2013 arbetar för att radikalt minska självmorden i Sverige. Cirka 1 600 personer tar sitt liv varje år. De allra flesta kan vi rädda. Suicide Zeros vision är ett samhälle utan självmord. Vi på Value Town kommer därför att skänka 2% av alla våra cashar fram till jul för detta välgörande ändamål. Ni som läser detta är varmt välkomna att hänga på och tillsammans med oss hjälpa de som behöver det.

24h-stream – Slutligen har Value Town rätt nyligt fyllt 1 år och vi är så otroligt tacksamma för hur denna community utvecklats på så pass kort tid. Detta kommer vi fira med en stream på 24 timmar lördag den 12/12 där vi kommer hitta på massa roligt. Några exempel är såklart poker, men också tävlingar, datorspelande och quizar. Under sommaren hade vi en liknande stream som Råbään höll i på egen hand för att fira en examen men denna gång kommer vi ha betydligt fler gäster samt att båda mkr och kantarellen kommer delta större delen av dygnet. Detta kommer bli fullkomlig magi och vi hoppas ni ser lika mycket fram emot det som vi gör!

Nu ser vi till att avsluta 2020 så bra vi bara kan och vi hoppas ni är lika taggade på att fortsätta Value-resan även nästa år. Tack!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv