Bilbomsjannes FC vinner Fantasy Allsvenskan!

Då var Allsvenskan över för denna gång och det innebär också att Value towns Fantasyliga precis avslutats. Allt började med att Keeso (trogen medlem) gav tips om att vi på Valuetown borde ha en egen Fantasyliga. Trots ont om tid så skapade vi en liga. Med tanke på att det bara var några dagar kvar innan allt drog igång så vart vi ändå 30 starka lag.

Det var en säsong som var väldigt konstig på grund av COVID-19 samt det tuffa spelschemat. De stora topplagen gick haltande medan de mindre klubbarna gick bättre. Kanske var det en fråga om publik ?

Hur som helst så hade vi till slut en vinnare efter de 30 spelade omgångarna. I min mening en väldigt värdig vinnare. Han öste på i toppen under höstflanken och höll andreplacerade Råsundafetto FC efter sig. Jag själv krigade på bra, men det var omöjligt att ta sig ikapp topp 3.

Vi på Valuetown önskar i alla fall ett stort grattis till Bilbomsjannes FC för den fina prestationen och vi riktar även ett grattis till våra runnerups Råsundafetto FC (2:a) och SK Elvan (3:a). Den sistnämnde klev faktiskt förbi laget Bufflos i den absolut sista omgången vilket innebar att Bufflos tyvärr bubblade prispallen.

Prispallen:

1:an – Bilbomsjannes FC = Valuekit

2:an – Råsundafetto FC = 2 valfria Value town merch

3:an – SK elvan = 1 valfri Value town merch

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv